Američki inžinjer i istraživač Boyd Bushman preminuo je ove godine, ali je prije smrti skinuo s duše istinu o vanzemaljcima, istraživanju NLO, antigravitaciji i sličnim fenomenima.

Poznat kao tvorac projektila “stinger”, izjavio je na samrti da vanzemaljci žive na Zemlji i da se s nekima susretao u američkoj vojnoj bazi u Nevadi, tzv. Area 51.

vanzemaljacBoyd Bushman je ostvario 40 godina dugu karijeru u najboljim američkim vojnim tvrtkama kao što su “Hughes aircraft”, “General dynamics” i “Texas instruments”. Nagrađen je za 26 patenata (neki su još označeni kao Vojna tajna) – raketni sistem “stinger”, pametne bombe na lasersko navođenje. Preminuo je ove godine, ali prije toga je skinuo s duše istinu o vanzemaljcima, istraživanju NLO, antigravitaciji i sličnim fenomenima.

Boyd je ispričao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu putovati brže od svjetlosti i da dolaze s planete koja je udaljena 68 svjetlosnih godina od Zemlje.

Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bića stacionirana u bazi Area 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro čuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oružja, ali i vanzemaljskih letjelica i bića.

“Vanezamljci koji rade u bazi visoki su oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 posto duži od naših, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kralješka, a komuniciraju s nama preko telepatije”, objasnio je Boyd.

Na kraju intervjua otkrio je i to da Area 51 surađuje s Rusima i Kinezima, ali samo na istraživanju koje se uglavnom odnosi na antigravitaciju.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.