Od 2004. g. ljudi u primorskom mjestašcu na sjevernoj strani otoka muku muče s električnim nabojima, samozapaljenju instalacija, namještaja, kreveta, fotelja i sl. Metalni objekti ili samo dijelovi se pregrijavaju sami od sebe, baterije mobilnih telefona se same pune, telefoni zvone iako niko ne zove, auti se sami od sebe zaključavaju i otključavaju. U sve su odavno uključeni znanstvenici, vojska i ufolozi, međutim niko nema adekvatno objašnjenje.

To se selo  našlo u centru pažnje, nakon što su njegovi stanovnici svakodnevno prijavljivali nezgode s njihovim kućanskim aparatima koji su nestajali u plamenu. Seljani su bili toliko prestrašeni da su mislili da su to vražja djela, gdje se stoga umiješala i crkva gdje su doslovno molili za spas i istjerivanje zlih sila.

Slučaj je istražilo nebrojeno mnogo znanstvenika, inženjera, te vojnih stručnaka, no odgovora nije bilo. Istraga, koje je provela Uprava za javnu sigurnost, po naredbi talijanske vlade, okupila je dvanaestak stručnjaka uključujući i znanstvenika NASA-e.

Jedan od istražitelja pretpostavio je da bi se tu moglo raditi o nekakvim utjecajima magnetskih sila i zato su donijeli sve potrebne instrumente kako bi to izmjerili. Kako su magnetska djelovanja bila izrazita svakih nekoliko sekundi, a povećavala se kako su se približavali moru, došli su do zaključka da se “nešto” nalazi u moru i izaziva ogromna magnetska djelovanja.

Njihova istraga dovela je do zaključka da odgovornost za niz požara u selu Canneto di Caronia u Siciliji leži u ”tajnom testiranju izvanzemaljskog oružja”, prenosi Ananova. Međutim, tu ih je doskočila talijanska vlada i spriječila svako daljnje istraživanje.

Iskazi očevidaca vodili su ka novoj teoriji. Prema nekim kopijama koje su procurile u javnost, spominje se mogućnost dolaska NLO-a nakon što su ”spaljeni otisci za koje nema objašnjenja pronađeni i okolnom polju”.

”Ne kažemo da su požare započeli mali zeleni, već neprirodne sile koje su sposobne stvoriti velike količine elektromagnetske energije”, kaže Francesco Mantegna Venerando, načelnik Udruge za civilnu zaštitu.

caronia-e-gli-ufo1Talijanski su istražitelji za niz neobjašnjivih požara hladnjaka, televizora i mobilnih telefona, svalili svu krivnju na – izvanzemaljce!

Mještanin Antonio Spinnato je tih dana slikao nebo i kasnije pregledavavši fotografije uočio je čudne objekte na nebu. Na jednoj od fotografija vidio se jasno helikopter, a iza njega NLO. Nakon što je helikopter prisilno sletio, na njegovom trupu su se mogla vidjeti neobjašnjiva oštećenja.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.