Internetom kruži video-zapis koji svjedoči o tome kako su se Rusi prije više decenija susreli sa vanzemaljcima. Dio snimka prikazuje kako je vojska pronašla NLO koji je pao na Zemlju, na nekadašnju oblast Sverdlovsk, 1969. godine, a u kome je pronađen vanzemaljac.

On nije preživio pad, već je upućen na autopsiju. Većina istraživača smatra da se ovdje radi o velikoj prevari, ali neosporna je činjenica da je ovaj slučaj privukao ozbiljnu medijsku pažnju.

Međutim, ova priča zapravo nije novost, jer se o njoj raspravljalo i ranije. Čak je 1998. godine snimljen specijal TNT pod nazivom “Tajni dosijei KGB o NLO“, koji je vodio Rodžer Mur, bivši Džejms Bond.

Sada se postavlja pitanje zašto je Rusija ponovo pokrenula ovu priču, jer je nedavno “Glas Rusije”, koji se sluša u više od 160 zemalja širom svijeta, opet prenio izvještaj sa ovog događaja, prenosi Telegraf.

Početkom ove godine je ruski informativni sajt Pravda.ru pustio informaciju da je Aleksej Savin, penzionisani zvaničnik Ministarstva odbrane krajem 80-ih stupio u kontakt sa “predstavnicima druge civilizacije”.

Pravda je objavila kako je Ministarstvo odbrane pokrenulo istraživanje gigantskih razmjera, kako bi se saznalo što više informacija o paranormalnim pojavama. Izveden je zaključak da se NLO neminovno pojavljuje na mjestima gdje su testirani vojna oprema i naoružanje, što objašnjava zašto je baš vojska pronašla NLO 1969. godine.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.