Danas je ovu temu popularizirao britanski autor David Icke koji smatra kako se na pozicijama moći nalazi vanzemaljska ili interdimenzionalna rasa koja oblikom nalik reptilima manipulira ljudskom rasom. Prikrivaju se upravo mijenjanjem oblika i tehnološkim prilagođavanjem na ovu vibracijsku stvarnost.

Tema mijenjanja oblika proteklih dana postala je prilično aktualna u svjetskim medijima. Nakon objave egipatskih spisa i tajanstvenih Isusovih moći, vidjeli smo i jednog tjelohranitelja Baracka Obame, a na YouTube servisu postoje i brojne druge kontroverzno-bizarne snimke na ovu temu. Iako je jasno kako će bez većeg broja dokaza ovo ostati u sferi SF-a, tema je interesantna pa je vrijedi obraditi s nekim bitnijim povijesno-mitološkim crticama.

Mjenjolici prisutni u svim tradicijama

2_bushdracSam pojam ‘Shapeshifting’ (mijenjanje oblika) dolazi iz gotovo svih religijskih i folklornih pravaca. Od vukodlaka i vampira, pa do demona, bogova i drugih ‘mjenjolika’, sve svjetske tradicije i civilizacije spominju neki oblik promjene oblika. Izuzev tipičnih mjenjača oblika, tradicije poznaju i kameleonske, mimikrijske i invazijske promjene. Transformacije su tako zabilježene u životinjske oblike, demone ili pak u druge poznate i nepoznate osobe.

46c7a14849042b029827995efdc22882Grčka mitologija prednjači u Europi s ovakvim opisima dok su i Britanci i Irci spominjali vile, vještice, a svima je poznato i pretvaranje žabe u princa, kao i slične priče iz bajki. Vukodlaci i vampiri su najčešća nit poveznica raznih mitologija diljem svijeta. Slavenski šamani su pak smatrali kako je jedna od bitnijih mogućnosti duše čovjeka multiprojekcija, bilo fizička ili psihička, koja se danas povezuje s duševnim bolestima i poremećajem ličnosti.

David Icke započeo internet ‘ludilo’

ReptilianQueenDanas je ovu temu popularizirao britanski autor David Icke koji smatra kako se na pozicijama moći nalazi vanzemaljska ili interdimenzionalna rasa koja oblikom nalik reptilima manipulira ljudskom rasom. Prikrivaju se upravo mijenjanjem oblika i tehnološkim prilagođavanjem na ovu vibracijsku stvarnost. Jasno je kako je u ovakve navode teško povjerovati, no upravo je to bio svojevrsni okidač za stotine YouTube videa koji prikazuju često vrlo bizarne i čudne figure u neposrednoj blizini najmoćnijih ljudi na svijetu.

ReptiliansObama-2Neki tvrde kako je to dokaz da su i oni dio te širokopojasne manipulacije, drugi smatraju kako su opsjednuti demonima, a pojedinci vjeruju da ih takva bića samo žele bezuspješno zaposjednuti. Naravno, te tri skupine su brojčano manje od jednog promila čovječanstva, a mi ćemo u mini kompilaciji prikazati neke od najbizarnijih i najkontroverznijih videa ove vrste – pa sami odlučite što je u pitanju. Kako je sam pojam Sotone usko povezan s majstorom prerušavanja, sve je moguće.
About The Author

Dejvid Ajk (David Icke) je postao vrlo tražen predavač širom svjeta, a nije ni nikakvo čudo. Njegove su knjige zadnjih godina obuhvatile cijeli niz predmeta na temu tzv. “elite”, tj. svjetskih upravljača i njihovog smrtonosnog zagrljaja oko vrata narodnih masa.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.