Da li ste ludi ili oni samo žele da budete?

Da li ste se ikada upitali čemu služi psihijatrija, jesu ljudi koji tamo borave doista ludi, da li je to pravo mjesto za izlječenje neke osobe, jeste li svjesni da smo svi mi “ludi” ili psihički bolesni za te takozvane psihijatre, a dok su oni mentalno zdrave osobe, i da li znate koliko se novca okreće u toj industriji psihijatrije, da li znate s kim sve surađuju doktori koji vode te ustanove i koje zanima samo vaš novac, da li znate da vas oni ubijaju i uništavaju a da pri tome mislite da vam pomažu?

Znate li kakvi pokusi i eksperimenti se provode na tim ljudima koji tamo borave a sve u svrhu takozvane pomoći budućim generacijama da mogu kontrolirati njima

Svaka osoba na planeti pati od nekog duševnog poremećaja nevezano iz kakvog sloja obitelji potječe! Na sva ova pitanja dobit ćete odgovor u ovom ekstra dokumentarcu u 3 dijela koji smo vam pripremili i koje ćete zasigurno pogledati u jednom dahu.

Ima se što i za vidjeti. Nemojte biti ludi i naivni te vjerovati svemu što vam vaš doktor ili psihijatar kaže, budite ono što jeste i što želite biti! Ne postoje na svijetu dvije ili više istih osoba, svi smo različiti te svi mi imamo neke svoje mane i vrline. I nakon svega ovoga i ja sam lud!

Znajte, samo se laž može sakriti a istina nikada!

 

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.