Nakon što je  preminula Peaches Geldof, kći Boba Geldofa i pokojne Paule Yates, strani mediji objavili su vijest da je Peaches navodno opsjedao duh prije smrti.

Naime, kad je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa sinom na društvenim mrežama, na njoj se vidio neobičan prizor.

PEACHES_2Nečija ruka pojavila se pored njezinog vrata, a sama Peaches tad je rekla kako to nije njezina ruka jer je jednom držala dijete, a drugom fotoaparat.Slika je nastala dok je kupala sina Astala, a tad njezin drugi sin nije bio u kupaonici.

Tad je napisala i da vjeruje da je riječ o ruci žene koja je izvršila samoubojstvo prije stotinjak godina nakon što je na svijet donijela mrtvorođenče. Fanovi pokojne Peaches su prestravljeni te oni praznovjerniji događaj povezuju s njezinom iznenadnom smrću.

Podsjetimo, Peaches je imala tek 25 godina, a mrtvozornik smatra kako je riječ o mogućoj prirodnoj smrti jer nije nađeno tragova nasilja, a u njezinoj kući nije bilo ni droga baš kao niti oproštajnog pisma koji bi upućivali na predoziranje ili samoubojstvo.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.