Vi ste knjiga tajni koja čeka da je se otvori iako se vjerojatno doživljavate pot puno drugačije.

Sami se ne možete osloboditi, ali istina to može. Što vam može donijeti bljesak istine? Spoznaju da ne možete biti ono što neko drugi želi da budete, bez obzira na to koliko volite tu osobu. Spoznaju da volite čak i ako se plašite to izreći. Spoznaju da tuđa bitka nije vaša. Spoznaju da ste bolji nego što se doima. Spoznaju da ćete preživjeti. Spoznaju da morate ići svojim putem, bez obzira na cijenu.

A povremeno se jasno i praktično, kao iskusni praktičar na putu duhovnosti, obraća čitateljima, polazeći od pretpostavke da su početnici u ovom načinu promišljanja:

About The Author

Dipak Copra je svjetski poznati autoritet u oblasti medicine koja um i tijelo posmatra kao nerazdvojnu cjelinu, kao i u oblasti ljudskog potencijala. Navešćemo samo neke od njegovih knjiga koje se nalaze na spisku najbolje prodavanih knjiga, a to su: Tijelo bez starosti, um bez granica (Ageless Body, Timeless Mind); Kvantno liječenje (Quantum Healing); Stvaranje obilja (Creating Affluence). Sem toga tu su i mnogobrojni audio i video-programi kojima se daju pouke o zdravlju i uravnoteženosti. Njegove knjige su prevedene na više od dvadeset i pet jezika, a on drži predavanja po Severnoj Americi, Južnoj Americi, Indiji, Evropi, Japanu i Australiji. Trenutno je direktor Instituta za medicinu uma i tijela i ljudskog potencijala u “Centru za lečenje Šarp” (Sharp Health Care) u San Dijegu u Kaliforniji.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.