Prema broju snimaka koje dobivamo iz tih krajeva, moglo bi se zaključiti da je NLO aktivnost najintenzivnija iznad SAD-a, Rusije i sličnih velikih zemalja.

No, podaci pričaju sasvim drugu priču. Iako su snimke iz ‘razvijenih’ i velikih zemalja češće, neobične pojave, pa tako i NLO-i, se podjednako pojavljuju diljem cijelog svijeta.

Neka ruralna područja u Srednjoj i Južnoj Americi bilježe iznadprosječan broj zabilježenih NLO-a, a to je slučaj i s Gvatemalom.

Tamo su NLO-i gotovo dio svakodnevice, no posljednja serija viđenja ima i zanimljivi epilog. Naime, u jednom je selu rođena svinja s neobičnom mutacijom, a rođenje i začeće obilježili su posjeti NLO-a za koje se vjeruje da su vanzemaljske letjelice.

Mala svinja jedno je od 11 mladunčadi rođenih na taj dan, ali i jedina s neobičnom mutacijom glave zbog koje joj lice izgleda pomalo ljudski.

Priča da se radi o izvanzemaljskom eksperimentu već se proširila mjestom, ali i internetom, no postavlja se pitanje zašto bi vanzemaljci uopće eksperimentirali na svinjama?

Jedan od razloga je sigurno onaj koji odgovara i na pitanje zašto ljudi eksperimentiraju na svinjama. Iako ljudski DNK i onaj svinje nisu najsličniji, vitalni organi svinja nalikuju ljudskim, a i dostupnije su za ‘obradu’ od nekih vrsta genetski sličnijih ljudima.

Unatoč razrađenosti ove teorije, za sada je nemoguće sa sigurnošću tvrditi da se radi o vanzemaljskim eksperimentima, te je još uvijek otvorena mogućnost da je riječ o ‘običnoj’ mutaciji.

Ili sve ovo ima neke veze sa karmom!???

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.