Na njemačkoj nacionalnoj televiziji ZDF puštena je, u udarnom terminu emisija o tragovima opasnih hemikalija koje ispuštaju neobilježeni avioni.

I dok mnogi i dalje ne vjeruju da neobilježeni avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu raznim otrovima, u europskim zemljama se o tome otvoreno govori.

Naime, tragovi hemikalija na nebu svakim danom sve su vidljiviji a pritisak javnosti posljednjih nekoliko godina postao je prevelik za vlasti koje su šutile i izmišljale razne izgovore kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina.

Klupko je počelo da se odmotava, vlasti nisu u mogućnosti da šute pa su zaključili da je bolje polako da se izađe sa činjenicama. Naravno, u emisiji nije data cijela istina nego polu-istina jer bi prava istina stvorila paniku u javnosti. Ovako polu-istinom umiruju javnost i na sav glas govore kako se to radi zbog budućnosti čovječanstva.

Nevjerovatno, ali istinito. Naime, u javnosti je prikazana emisija o tragovima hemikalija u kojima se priznaje njihovo postojanje.

Oni govore o stvaranju mreže otrova oko planete, ali i tvrde da zapravo time sprečavaju Sunce da nas previše grije. U pitanju je globalno zagrijevanje, kako kažu, pa moraju da stvore određenu vrstu zaštite koja bi bila između Sunca i Zemlje. I tako uvjeravaju ljude da su ovi tragovi raznih hemikalija i otrova zapravo humani i da nema njih, Sunce bi nas spržilo.

Pitanje je samo kako su mislili da će neko u to povjerovati. Nijemci su u emisiji javnosti priznali kako postoje neoznačeni avioni koji nose i puštaju sumpor koji se navodno u avionu spaljuje i pod visokim temperaturama pretvara u sumpor dioksid.

Oni tvrde da sumpor-dioksidom spriječavaju zagrijavanje tj. kako kažu spriječavaju Suncu da pretjerano zagrije Zemlju. Oni prave takozvani hladni omotač oko naše planete ali i isto tako tvrde da taj nadasve vrlo otrovni sumpor-dioksid i njegove čestice nemaju snagu da padnu na Zemlju.

Reporter se u jednom trenutku pita kako je moguće da u atmosferu ubacujemo sumpor-dioksid koji je užasno otrovan, ali odgovora na to nema. Naime, Nijemci govore kako je neophodno braniti Suncu da previše grije ljude i planetu. Oni zapravo ne dozvoljavaju sunčevoj svjetlosti i toploti da dođu na Zemlju.

Ne prskaju oni samo sumpor-dioksid. Otrovi koje još puštaju u atmosferu da pada po nama su i aluminijum, razni virusi i teški metali kojima je zadatak doslovno da sprže sve prirodno, unište zemlju i učine je pogodnom samo za GMO.

Istinu o tragovima ovih hemikalija priznala je osim njemačke televizije i švedska političarka Pernila Hagberg, lider stranke Zelenih.

“Ti dugi bijeli mlazevi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih aviona nisu uobičajeni mlazevi”, rekla je Hagberg i dodala da je zaprašivanje zajednički poduhvat CIA i NSA.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.