Šta čeka ljude, države, svijet? Vječno pitanje, bez pravih vječnih odgovora. Oni koji znaju sudbinu pojedinca i prostora koji nas okružuje, od pamtivijeka i nastanka svijeta su proroci.

Šta čeka Srbe i Srbiju u budućnosti? Kakva je sudbina stare gospođe Evrope ? Da li će Rusija i Srbija ponovo postati carevine? Proroci su u svojim proročkim vizijama odgovorili i na ova i neka druga pitanja.

Po srbijanskom šumadijskom proroku Milenku Baniću, čija su se i ostvarila kao – atentat na Kiru Gligorova, krv na vratima Savezne skupštine, samoubistvo Vlajka Stojiljkovića, oktobarske promjene u Srbiji, teroristički napad na SAD i ubistvo premijera Đinđića, i Evropu uskoro čekaju velike promjene, piše u najnovijem feljtonu “Glasa Srpske” o proročanstvima.

U Trećem svjetskom ratu ujediniće se svi muslimani u veliku svjetsku silu. Tako ujedinjeni pokoriće Maltu, Španiju, Portugal i krenuti na Francusku. Taj rat će se završiti u Dižonu. Poslije kraćeg zastoja oni će ponovo oporavljeni krenuti na istok do Rusije, Mađarske, Bugarske i Grčke i u tom pohodu će biti konačno potučeni. Banić dalje proriče da će doći do raspada NATO-a i Evropske unije i to, kaže, uz ogromno krvoproliće. Njegove vizije podržava i monah Gavrilo, koji je živio 97 ljeta i umro 1999. godine. Govorio je da će u Rusiji na vlast doći car koji će Srbima dati tapiju da svoje zemlje sakupe u cjelinu.

Kremanski proroci Miloš i Mitar Tarabić proricali su krajem 19. vijeka da će Rusija biti carevina i da će Srbima omogućiti da uzmu što je njihovo. Ruski car će zaštiti pravoslavlje u cijelom svijetu, pa će i Srbiji omogućiti da joj poglavar nosi carsku krunu, pričali su Tarabići. Proročanstva monaha Gavrila i Tarabića se poklapaju što se tiče prelaska velikog broja Kineza u pravoslavlje, što će izazvati interesovanje i uzbunu u ostalim religijama.

Kremanski vidovnjaci su pričali svom kumu proti Zahariju Zahariću, a on je to zapisao, da Srbija neće učestvovati u Trećem svjetskom ratu, a monah Gavrilo kaže “da će se avionima ratovati preko naše zemlje”. Tarabići su prije njega “vidjeli” da iznad grada Požege u Srbiji s neba padaju pečeni ljudi. “E, to je to, što je najčudnovatije. Pobiće se, kume proto, Rusi s Talijanima. Vidim puno polje izgorjelih lađa, spaljenih krila i živih ljudi u plamenu… A kad će to bit, ne znam. Ne da mi se da vidim”, rekao je Mitar proti Zahariju.

Prorok Milenko Banić predviđa da će poslije Trećeg svjetskog rata, u kojem će biti razbijena invazija Arapa, doći do obnove čovječanstva. U to vrijeme slijedi raspad katoličanstva i bujanje pravoslavlja pod okriljem ruskog cara. Turska će se raspasti, kaže Banić, a centar pravoslavlja biće u Istanbulu koji će se ponovo zvati Konstantinopolj i u njemu će stolovati vladar te velike pravoslavne države.

Mnogi proroci, a među njima i proročica Vanga “vide” da će u Trećem svjetskom ratu u Evropi izginuti 95 posto stanovništva, jer će se u njemu koristiti atomska bomba.

I monah Gavrilo i Tarabići su prorekli da će prestonica Srbije ponovo biti Kruševac i to kad na presto u Rusiji dođe car. U ovom gradu krunisaće se srpski car, koji će biti po ženskoj liniji od loze Nemanjića. Monah Gavrilo je predvidio i moralno i fizičko propadanje sadašnjeg glavnog grada Srbije Beograda.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.