Ovo djelo, zasnovano na zakonima koji upravljaju svime što je na ovom svijetu stvoreno, ruši mit o tome da je uspjeh rezultat napornog rada, detaljnog planiranja i neumorne ambicije. U Sedam duhovnih zakona uspjeha Deepak Chopra nudi put ka uspjehu koji može da izmjeni svačiji život: potrebno je da shvatimo
svoju pravu prirodu i da naučimo da živimo u skladusa prirodnim zakonima,a osjećanje unutarnjeg mira,
dobro zdravlje, sređeni odnosi sa okolinom, energija i životna radost uslediće samo od sebe, bez napora.
Ova knjiga predstavlja spoj prastare mudrosti i praktičnih postupaka čiju primjenu u svakodnevnom životu možemo bezgranično proširivati.

Naša suština ravna je dubokoj želji koja nas pokreće.
Kakva nam je želja, takva je i volja.
Kakva nam je volja, takva su i djela
Kakva su nam djela, takva je i sudbina.
Brihadaraniaka Upanišad IV 4. 5
(Brihadaranyaka Upanishad)

Deepak-ChopraDipak Copra je svjetski poznati autoritet u oblasti medicine koja um i tijelo posmatra kao nerazdvojnu cjelinu, kao i u oblasti ljudskog potencijala. Navešćemo samo neke od njegovih knjiga koje se nalaze na spisku najbolje prodavanih knjiga, a to su: Tijelo bez starosti, um bez granica (Ageless Body, Timeless Mind); Kvantno liječenje (Quantum Healing); Stvaranje obilja (Creating Affluence). Sem toga tu su i mnogobrojni audio i video-programi kojima se daju pouke o zdravlju i uravnoteženosti. Njegove knjige su prevedene na više od dvadeset i pet jezika, a on drži predavanja po Severnoj Americi, Južnoj Americi, Indiji, Evropi, Japanu i Australiji. Trenutno je direktor Instituta za medicinu uma i tijela i ljudskog potencijala u “Centru za lečenje Šarp” (Sharp Health Care) u San Dijegu u Kaliforniji.

About The Author

Dipak Copra je svjetski poznati autoritet u oblasti medicine koja um i tijelo posmatra kao nerazdvojnu cjelinu, kao i u oblasti ljudskog potencijala. Navešćemo samo neke od njegovih knjiga koje se nalaze na spisku najbolje prodavanih knjiga, a to su: Tijelo bez starosti, um bez granica (Ageless Body, Timeless Mind); Kvantno liječenje (Quantum Healing); Stvaranje obilja (Creating Affluence). Sem toga tu su i mnogobrojni audio i video-programi kojima se daju pouke o zdravlju i uravnoteženosti. Njegove knjige su prevedene na više od dvadeset i pet jezika, a on drži predavanja po Severnoj Americi, Južnoj Americi, Indiji, Evropi, Japanu i Australiji. Trenutno je direktor Instituta za medicinu uma i tijela i ljudskog potencijala u “Centru za lečenje Šarp” (Sharp Health Care) u San Dijegu u Kaliforniji.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.