Postavio sam sebi poslovne ciljeve i doživeo fantastičan uspeh na profesionalnom planu. Međutim, to me je koštalo mog ličnog i porodičnog života. Više ne poznajern svoju ženu ni decu. Nisam čak ni siguran u to da li poznajem sebe i šta mi je zaista važno. Morao sam da se zapitam – je li to vrednol
Počeo sam novu dijetu – po peti put ove godine. Znam da patim od prekomerne težine i stvarno želim da se promenim. Pročitao sam sve nove informacije, postavio ciljeve, napimio se pozitivnom energijom i rekao sebi da ja to mogu. Ali nisam. Posle nekoliko nedelja sam digao ruke. Nikako ne uspevam da održim obećanje dato sebi.
Završio sam nekoliko kurseva iz menadžmenta. Mnogo očekujem od svojih radnika i svojski se tmdim da s njima izgradim prijateljski ij>ošten odnos. Međntim, s njihove strane ne osećam nikakvu odanost. Cini mi se da, kada bih se razboleo i jedan dan proveo kod kuće, većinu vremena bi proveli hvatajući zjale. Zašto ne mogu da ih obučim da budu nezavisni i odgovorni – odnosno, zašto ne mogu da pronađem radnike koji to jesu?

 

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.