Trogodišnji dječak iz Izraela jedan je od aktera knjige njemačkog terapeuta reinkarnacije Trutza Harda. Dječak je pripadnik etničke grupe Druza koja čija vjera i kultura prihvaćaju reinkarnaciju kao činjenicu. Unatoč tome, njegova je priča iznenadila i njegove sunarodnjake.

reinkarnacijaDječak je rođen s velikim crvenim biljegom na glavi, a njegov narod vjeruje kako su takvi znakovi na tijelu posljedica prijašnjih života, odnosno smrti. Kad je dječak naučio govoriti rekao je svojoj porodici da je u prošlom životu bio ubijen udarcem sjekire u glavu. Sjećao se iz kojeg je sela te su ga tamo i odveli ne bi li se još čega prisjetio.

Rekao im je i kako je on zapravo reinkarnacija čovjeka koji je nestao četiri godine ranije, a sjećao se i imena svog ubojice, piše TheEpochTimes.

Kad su ubojicu suočili s tim optužbama on je potpuno problijedio, ali nije priznao ubojstvo. Dječak je tada rekao kako ih može odvesti i na mjesto na kojem je zakopano tijelo muškarca za kojeg su vjerovali da je nestao.

Tačno na mjestu na koje ih je odveo pronašli su kostur muškarca čija je lubanja bila rasječena točno na mjestu na kojem dječak ima biljeg. Kraj tijela su pronašli i sjekiru.

Suočen s ovim dokazima, ubojica je priznao zločin.

Cijelom ovom procesu prisustvovao je i dr. Eli Lasch, poznati izraelski profesor medicine.

About The Author

Urednik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.